Centrum Dialog

Záchrana školy Mahátma Gándhí - pokračování

Milí adoptivní rodiče a příznivci projektu Adopce afrických dětí, rádi bychom vás informovali o aktuálním vývoji projektu školy Mahátma Gándhí v Conakry.

Milí adoptivní rodiče a příznivci projektu Adopce afrických dětí,

rádi bychom vás informovali o aktuálním vývoji projektu školy Mahátma Gándhí v Conakry.

Jak již víte, díky vaší vřelé podpoře jsme do dnešního dne vybrali úžasných 111.350 Kč, které byly použity na zajištění budovy školy, jejího dlouhodobého pronájmu a na zahájeni rekonstrukce budovy a školních tříd. Fotografie nové budovy školy si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Velmi si vážíme všech zaslaných darů a finanční pomoci, ale žádáme vás, abyste pokračovali v podpoře a v zasílání finanční pomoci pro tuto školu, abychom tak mohli dokončit následujicí práce:

- dokončení rekonstrukce zbývajících tříd (cca 47,000 Kč)

- výstavba školních toalet (cca 25,000 Kč)

- vymalování tříd a vnější fasády školy (cca 21,000 Kč)

Prosíme vás proto, abyste nám pomohli připravit dětem krásné a nové zázemí, ve kterém se jim bude dobře učit, a které jim tak pomůže ke splnění jejich snu o lepší budoucnosti!

Výsledky společného úsilí v posledních deseti letech jsou čím dál tím viditelnějši a my jsme tomu rádi. V záři přijede do ČR studovat lékařstvi jedna z guinejských "adoptivních dcer" Kadiatou. O této události vás budeme informovat v samostatném článku.

Krásný zbytek léta přeje celý tým Centra Dialog!

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy