Centrum Dialog

Dobrovolníkem Centra Dialog?

Chtěli byste se stát dobrovolníkem Centra Dialog? Máte čas treba jen pár hodin týdně? Nebo chcete pomáhat na dálku? Chtěli byste se dozvědět více o našich aktivitách a vůbec o rozvojové spolupráci v Africe? Chcete se aktivně podílet na rozvoji projektů v Guineji a Keni?  

Pokud zni vaše odpověd ano, neváhejte se ozvat! Máme pro vás zajímavou a rozmanitou práci všeho druhu počínaje fundraisingem, přípravou výstav forografií, kontrolou dokumentů došlých z Afriky a jejich skenovanim, konče propagací, psaním článků a úpravou fotek. Záleží jen na vás kdy a čemu se budete chtít věnovat :) Pomáhat nám můžete v příjemné atmoseféře naší kanceláře, pracovat můžete ale i z domova, záleží jen na vás a vašich možnostech.  

Zrovna teď hledáme zapáleného dobrovolníka, který by nám pomohl s kontrolou materiálů a jejich skenováním od našich dětí z Guineje a Keni. Právě přichází dokumenty za uplynulé školní období a vzhledem k tomu, že máme přes 1300 adoptovaných dětí, dopisů, vysvědčení a fotek chodí nepočítaně a pomocná ruka by se moc hodila. Kontrolou materiálů to ovšem nekončí! Pokud budete mít zájem nám pomáhat dlouhodobě, můžete si postupně od všeho vyzkoušet něco, naučit se novým dovednostem a poznat prostředí neziskové organizace. Možností je i dlouhodobá stáž pro studenty nebo čerstvé absolventy.

Pokud máte tedy zájem stát se dobrovolníkem Centra Dialog, stačí vyplnit krátký formulář. Nebo nám napište na naší emailovou adresu centrum@centrumdialog.cz či zavolejte na číslo 608 917 760.

Budeme se na vás těšit!

Celý tým Centra Dialog

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy