Centrum Dialog

Galerie fotek z Afriky

Chtěli byste překvapit něčím originálním a zároveň přispět na naše vzdělávací projekty v Keni a Guineji? Podívejte se do naší fotogalerie, vyberte si fotografii a přispějte tak na naše školy v Africe.  
O 40x55 cm, 490Kč
O 40x55 cm, 490Kč

Centrum Dialog se rozhodlo v rámci akce Kup babičce slona nabídnout sérii fotografií, které pochází přímo z Guineje a Keni. Byly vyfoceny našimi místními koordinátory a zachycují nejen tváře dětí, ale i krajinu, ve které žijí. K dizpozici jsou velkoformátové fotografie na kapa deskách o velikosti 40x40cm a 40x55 cm. Cena malé desky je 390 Kč, velké 490Kč. Neváhejte s nákupem, fotek je jen omezené množství.

Fotografii na kapa desce si můžete objednat telefonicky na čísle 608 917 760, nebo nás můžete kontaktovat na naší emailové adrese centrum@centrumdialog.cz. Vybranou fotografii je možné po domluvě vyzvednout u nás v kanceláři, nebo ji lze zaslat poštou přímo na vaší adresu (cena fotografie nebosahuje poštovné). Objednané fotografie lze zaplatit hotovostně přímo u nás v kanceláři, nebo převodem na náš účet. 

Náhlédněte do naší fotogalerie a nechte se unést atmosférou Afriky!

 

Přejeme vám krásné prožití Vánočních svátků!

Tým Centra Dialog

 

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy