Centrum Dialog

Kalendář 2014 "Africké ženy mění svět" je tu!

A je to tady, velké překvapení konce roku! Připravili jsme pro vás nástěnný kalendář plný krásných afrických fotografií nazvaný ,,Africké ženy mění svět.“ Zakoupením tohoto kalendáře podpoříte dvě z našich škol Thomas Sankara v Guineji a Utu Montessori v Keni.  

Kalendář ,,Africké ženy mění svět“ je věnovaný významným africkým ženám, osobnostem, které se svou činností podílejí na pozitivních změnách ve svém okolí. Najdete v něm mnoho inspirativních životních příběhů, citátů a fotografií. Můžete si jej koupit nejen pro sebe, ale kalendář se může stát i originálním dárkem pro Vaše blízké a přátele nebo klienty.

Velikost kalendáře je A3 (přeložený na A4), cena 169 Kč. Kalendář si můžete objednat telefonicky na čísle 608 917 760, nebo nás můžete kontaktovat na emailové adrese centrum@centrumdialog.czKalendáře je možné si po domluvě vyzvednout u nás v kanceláři, kde bude možné provést i platbu. Objednaný kalendář můžete zaplatit i převodem na náš účet a my Vám ho zašleme poštou (cena kalendáře včetně poštovného a balného je 199 Kč) přímo na Vaší adresu.

Číslo účtu: 51-168 765 02 57/0100 KB Praha 5 - Smíchov

Variabilní symbol: 3

Zpráva pro příjemce: jméno, pod kterým byl kalendář objednán

Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poskytneme další informace.

P.S.: Výtěžek z prodeje kalendáře „Africké ženy mění svět“ podpoří dvě z našich škol Thomas Sankara v Guineji a Utu Montessori v Keni. Minimální cena kalendáře je 169 Kč, v případě, že si přejete kalendář zaslat poštou 199 Kč, maximální cena ale není určena. Pokud se rozhodnete podpořit tyto školy vyšší částkou, budeme rádi.

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy