Centrum Dialog

Simona Stašová podpoří naši školu v Keni benefičním představením!

Naši milí, dovolte nám, abychom vás již teď, na konci června, pozvali na dlouho plánovanou akci, kterou téměř rok chystáme. 24.9.2017 se v divadle ABC uskuteční benefiční představení Shirley Valentine, které si diváky získalo hlavně díky skvělému hereckému výkonu Simony Stašové, ale i kvůli aktuálnosti tématu. Simona Stašová chce touto bravurní hrou předat vlastně i svůj osobní vzkaz světu, “Shirley Valentine je v podstatě v každém z nás.”

Shirley Valentine je jméno dívky, kterou ta současná, čtyřicetiletá matka rodiny a manželka počestného občana, už dávno není. I když se musí starat hlavně o to, aby život její rodiny žijící v Liverpoolu běžel ve vyježděných kolejích, sny a touhy té dívky, kterou kdysi byla, v ní zůstávají. Snad proto podlehne návrhu své kamarádky a udělá něco, co se od ní neočekává – odjede na dovolenou do míst, kde se pěstuje vinná réva, do Řecka. A tam začíná nový život, nové dobrodružství, všechno to, co už považovala za ztracené. Je to komedie o hledání vlastní identity z dílny známého britského komediografa Willy Russella, určena nejen všem ženám středního věku, které pomalu ztrácejí životní elán, ale i všem divákům, kteří mají již dlouho své sny, které by si jednou rádi splnili.

Výtěžek ze vstupného poputuje v plné výši na naši školu v Keni (Kibera Utu Montessori school), kde má naše patronka Simona Stašová adoptovaného chlapce, kterého již léta podporuje ve vzdělání, spolu s dalším chlapcem z Guineje. Škola, kam keňský chlapec Osman Burhan chodí, již kapacitně nestačí a potřebuje nutně vybudovat nové prostory, kam by se všechny děti vešly. Předprodej vstupenek na září byl zahájen v červnu, a tak s nákupem rozhodně neváhejte! Lístky bývají rychle vyprodané.

Budeme se na vás moc těšit!

Celý tým Centra Dialog

 

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy