Centrum Dialog

Pomozme Ibrahimovi postavit se na obě nohy

Milí přátelé, pomozme Ibrahimovi postavit se na obě nohy. Ibrahima je jedno z našich guinejských dětí, který před nedávnem utrpěl dvojitou frakturu dolní končetiny. Proto, aby Ibrahimova noha získala znovu svou funkčnost, je nutná operace. Moc rádi bychom vás požádali o pomoc při jejím financování Ibrahimovi, který je stále usměvavý, je 16 let, a nyní by měl chodit do posledního ročníku základní školy.  
Ibrahima
Ibrahima

Ve škole se mu moc daří, je jeden z nejlepších ve třídě. Ibrahima by se do školy moc rád vrátil, v současné době mu to ale jeho zdravotní stav nedovoluje. Podporu operace již přislíbili jeho čeští adoptivní rodiče a finančně ji podpoří i koordinátoři Centra Dialog. Operace je bohužel finančně náročná a tak bychom chtěli požádat vás, zda byste chlapce také podpořili. Ti z vás, kteří by Ibrahimovi chtěli pomoci, mohou zaslat libovolnou částku (opravdu jakákoliv částka pomůže) na náš bankovní účet: 51-168 765 02 57/0100, variabilní symbol je 30685. Na dar vám můžeme vystavit darovací smlouvu, kterou si lze odečíst ze základu daně.

Prosíme také o  sdílení této zprávy s vašimi přáteli na facebooku. Děkujeme vám za pomoc a doufáme, že se nám podaří Ibrahimu uzdravit. Tým Centra Dialog

Ibrahima chodí do školy prostřednictvím programu “Adopce afrických dětí-projekt pomoci na dálku” od roku 2006 (zde se můžete podívat na to, jak během let vyrostl).

 

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy