Centrum Dialog

S dobrým srdcem pro zdravé srdce!

V sobotu 16. března od 10:00 proběhne v Domynu Sportovní akademii na Novodvorské v Praze benefiční H.E.A.T. ! Benefiční akce, která nese název "S dobrým srdcem pro zdravé srdce" je pro děvčátko Latifah a její třídu v Keni. 

H.E.A.T., což je chůze s využitím mechanického pásu za doprovodu hudby, pořádají Martina Součková a Pavla Struhová pod záštitou Martiny Chlapíkové, majitelky Domyna. Akce je na podporu děvčátka Latifah a její třídy v Utu Montessori School v Kibeře. Sedmileté holčičce z Nairobi pomáhá ve vzdělání Pavla Struhová. Výtěžek z benefičního běhu bude využit na zkvalitnění školní výuky. H.E.A.T.u se může účastnit 27 lidí (omezení počtem strojů a velikostí sálu), základní startovné činí 150 Kč na 90 minutovou lekci. Je na vás, kolik věnujete nad výši vstupného. Další informace naleznete na Facebooku nebo na webových stránkách Domyna, rezervace na akci je možná na tel. čísle +420 728 034 457. Těšíme se na vás! ❤

Nehodí se vám tento termín? Máte to na Novodvorskou daleko? Nechte se inspirovat a zorganizujte podobnou akci ve vašem městě :)

 

Často kladené otázky a odpovědi k projektu
ADOPCE AFRICKÝCH DĚTÍ NA DÁLKU
ve formě e-booku ke stažení.

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Nejnovější zprávy